Детски онлайн бутик Kidsdecor.eu | тел: 0876 501 460 | e-mail: decortraiding@abv.bg
0
0
0 0,00лв.
Кошницата е празна!

Права и задължения на търговеца

1. Да съхранява и защитава личната информация предоставена от ПОТРЕБИТЕЛИТЕ,съгласно Закона за защита на личните данни.

2. Да не споделя, продава, подарява и дава достъп до личните данни на регистрираните ПОТРЕБИТЕЛИ с и на трети лица без предварителното съгласие на ПОТРЕБИТЕЛИТЕ.

3. Да помага на органите на реда на Република България при доказано нарушение с цел идентифицирането на ПОТРЕБИТЕЛЯТ извършил нарушение.

4.ТЪРГОВЕЦА  има право да събира и използва информация отнасяща се до неговите Потребители/клиенти, независимо дали са регистрирани.

5.ТЪРГОВЕЦА  събира и използва информацията за да подобрява предлаганите услуги. Всички цели, за които ТЪРГОВЕЦА  ще използва информацията ще бъдат съобразени с българското законодателството, приложимите международни актове и добрите нрави.

6. ТЪРГОВЕЦА  няма задължението и обективната възможност да контролира начина, по който ПОТРЕБИТЕЛИТЕ използват предоставяните услуги.

7. ТЪРГОВЕЦА не носи отговорност за имуществени или морални щети ,нанесени в следствие на информацията, която е публикувана на Интернет САЙТА.

8. За забавяне на доставка, по независещи от www. kidsdecor.eu причини и форсмажорни обстоятелства, www. kidsdecor.eu не носи отговорност.

9. www. kidsdecor.eu си запазва правото да спира достъпа до страниците си и редактирането им по всяко време, без предупреждение.

10. ТЪРГОВЕЦА не носи никаква отговорност относно качеството ,безопасността и необходимите сертификации и лицензни права на предлаганите в САЙТА продукти. Тази отговорност се поема изцяло от производителят на стоката. Това важи и за Handmade стоките.

11. Публикуваните в САЙТА описания на продуктите са информация,предоставена от Производителите и ТЪРГОВЕЦА не носи отговорност при разминаване на описанието на стоката и действителният й вид. Възможно е разминаване в цветовете на продуктите от тези на снимките,публикувани в САЙТА и действителните цветове на продукта.