Mom's work
Детски онлайн бутик Kidsdecor.eu | тел: 0876 501 460 | e-mail: decortraiding@abv.bg
0
0
0 0,00лв.
Кошницата е празна!
31 May 0

ПРОГРАМА MOM'S WORK

Автор: admin Публиикувано в: Blog Прегледи: 785

Здравейте!

Благодарим за проявеният интерес към нашата Mom’s  work програма.

Какво представлява тя?

Знаем колко е трудно да бъдеш майка! Да отглеждаш детето си с недостатъчните пари от майчинство и смешните детски надбавки. Понякога дори и със заплатата на съпруга, финансовите средства се оказват недостатъчни. Затова се замислихме как можем да помогнем на майките, да си набавят допълнителни доходи и същевремено да имат време да са до децата си.

Тогава ни хрумна идеята Mom’s Work. 

Да, ще трябва да почетете малко повече, но си заслужава.

 

 

Ето какво преставлява:

Ние ви даваме търговска отстъпка 20% на определени наши продукти, които произвеждаме и предлагаме + безплатна доставка до офис на Еконт.

Вие можете да ги предлагате и продавате онлайн и навсякъде, където ви хрумне – в сайтове за обяви, в затворени групи, на които сте членове, на приятели, на други майки и т.н. на цената, на която ги продаваме ние. Така при всяка продажба 20% от сумата си остава за вас – това са вашите допълнителни пари.

Те могат да бъдат и много и малко. Зависи колко сте упорити и търговски настроени.

Всичко зависи от вас и от времето, което желаете да отделите. Хубавото е, че може да продавате докато сте на детската площадка, у дома, на почивка, просто защото преди това сте си пуснали обявите на подходящите места. А  знаете, че нашите продукти са с високо качество и атрактивни, така че интерес  от страна на бъдещите ви клиенти няма да липсва. 

Особено сега, когато се пазара е пренаситен с всякакви китайски стоки,  всички търсят интересни, качествени и оригинални подаръци, моментът  е още по-подходящ за включване в програмата Mom’s Work.

Ето един пример как действа:

Включили сте се в програмата Mom’s Work . Разгледали сте продуктите ни и решавате, че един от най-продаваните и атрактивни продукти за вас ще са нашите спални комплекти против отвиване - Zip40 / например/. 

Пускате обяви в различните фейсбук групи ,в които членувате или  в сайтове като olx, bazar.bg и т.н. Получавате поръчка от клиент. Пускате я към нас за изработка. Когато е готова поръчката, ние я изпращаме към вас с безплатна доставка до офис на Еконт и вие я изпращате на клиента си.

И какво става от продажбата само на един спален комплект Zip4o?

Спален комплект Zip4o за единично легло е на стандартна цена – 89лв. / вие също го продавате на толкова/ , обаче имате 20% търговска отстъпка и го купувате от нас на 71.20лв. Ето – само от продажбата на един спален комплект, вашата печалба е 17.80лв. И тя ще е изкарана само с няколко клика. J

Да бъдем песимисти и да  преположим, че имате само по един продаден спален комплект на ден. Дори и в този случай сметките показват следното -  имате 30 дни в месеца  с по един продаден комплект на ден и печалба по 17,80лв. на ден/за комплект .  

30 дни х 17,80лв. = 534лв.

За един месец изкарвате 534лв. допълнително към семейният ви бюджет. И това е с сума изкарана само от един продукт.

Добре звучи, нали? А представете си, ако продавате по повече от един на ден.  Тогава сумата ще стане още по-приятна. А това е напълно възможно и то без кой знае какви усилия от ваша страна.

Продуктите, които може да предлагате по програма Mom’s Work са :

 • Възглавнички-визитка с бродирани данни на детето;
 • Спални комплекти Baby Bear;
 • Спални комплекти против отвиване Zip4o;
 • Хавлии за кръщене;
 • Платна за прохождане;
 • Подложки за количка;
 • Одеяла Baby Bear с бродирано име;
 • Чантички за детска кухня;
 • Бебешки гнезда.

Всички са с високо качество на изработка и атрактивен дизайн, което гарантира удовлетвореност на хората, които ще пазаруват от вас. Може да ги разгледате на www.kidsdecor.eu

Препоръчваме ви за начало да си изберете 2 или 3 продукта, с които да започнете, за да може да се запознаете в детайли с тях и в последствие може да ги увеличавате поетапно.

МОЖЕ ДА ПРОДАВАТЕ САМО НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ.

Ако желаете да се включите в програмата Mom’s Work, изпратете ни e-mail  на адрес momswork@abv.bg, който да съдържа следната информация:

 • Вашето име  и фамилия;
 • Ваш телефонен номер;
 • От кой град и кой офис на Еконт ще получавате поръчките си?
 • Кои продукти желаете да предлагате?

От нас ще получите инструкции как  трябва да организирате работата си, за да ви е най-лесно, както и персонализиран код, под който ще подавате поръчките си към нас.

Всички майки могат повече! Докажете го на себе си и семейството си!

Оставете коментар

Вашето име
Адрес на е-поща
Вашия коментар
КОД